Om u te laten weten wie aan het hoofd staat van CRSTL Event Entertainment wil ik u graag achtergrond informatie geven. 15 jaar geleden maakte ik kennis met de entertainment wereld. Vanuit de provincie Zeeland verhuisde ik voor mijn studie naar Rotterdam.

crstlevententertainment kristelelstak kristel crstlevententertainment

In Rotterdam heb ik mijn 1e dans auditie gedaan bij voormalig discotheek Hollywood. Vanaf deze auditie heb ik 10 jaar lang gewerkt als all-round entertainer. Vrijwel ieder weekend trad ik op als gogo danseres, paaldanseres, model, hostess en steltenloper in discotheken, op festivals, in boeren schuren, op beurzen en bedrijfsfeesten door heel Nederland en andere Europese landen. 5 jaar hiervan maakte ik deel uit van een entertainment groep, waarbij we wekelijks in een loods bij elkaar kwamen om shows te bedenken en elkaar dingen te leren. Deze groep werd aangestuurd door "Miss Kimberly", destijds hoofd entertainment op de Crazyland en B.I.T.C.H. feesten. Nadat zij besloot te stoppen, is ze in 2015 begonnen met het stokje aan mij over te dragen. Zij was -en is- hierin een goede leermeester. Vanwege mijn jarenlange ervaring binnen de entertainment wereld ken ik zowel de kant van de opdrachtgever als de kant van de entertainer en bovendien heb ik een groot netwerk opgebouwd. Daarnaast heb ik door het werk van mijn man, DJ Paul Elstak, als "bezoeker" veel feesten over de wereld mogen meemaken en inspiratie opgedaan.
Naast het all-round entertainen heb ik in 2007 mijn HBO studie Communicatie en Multimedia Design afgerond. Toentertijd was deze opleiding onderdeel van zowel de Hogeschool Rotterdam als de Willem de Kooning Academie. waar ik jaarlijks meewerkte aan het organiseren van de open dagen. Vóór deze studie, heb ik in Zeeland ook nog de opleiding Directiesecretaresse/ Management Assistente behaald. Kortom, veel kennis opgedaan om een goede basis te creëren voor een eigen bedrijf. 

Na het behalen van mijn HBO diploma heb ik 7,5 jaar met plezier gewerkt als Marketing & Communicatie medewerkster bij een Ingenieursbureau. Hier was ik verantwoordelijk voor alle zaken omtrent de in- en externe communicatie, het schrijven van marketing & communicatie plannen, social media en het organiseren van bedrijfsuitjes. Mijn werkgever bood mij de kans om opleidingen te volgen. Zo heb ik o.a. een certificaat Social Media voor het bedrijfsleven behaald aan het Media College en heb ik een seminar aan de Erasmus Universiteit (RSM) gevolgd, "Frontiers in Marketing". Uiteindelijk heb ik stap gezet om een bedrijf te starten binnen het vakgebied entertainment, omdat ik hier volledig mijn creativiteit in kwijt kan en entertainment in mijn hart zit!

CRSTL Event Entertainment heeft het afgelopen jaar entertainment verzorgd op diverse festivals, zoals Crazy Sexy Cool, Dutchglow, Sunglow, World of Pleasure en Woudpop, in discotheken zoals Club Vie, VIP Room, Maassilo en andere events zoals bruiloften en de Wednesday Nightskate. Neem een kijkje op de referentie pagina of bekijk mijn portfolio om te zien waar ik voor sta. Voor vragen of een offerte op maat, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wilt u mij als ZZP'er inschakelen gedurende een project dat aansluit op één van mijn specialismen? Ook dat kan. Neem gerust contact op indien u meer wilt weten.